Mistras is wereldwijd een toonaangevende dienstverlener op het gebied van Inspectie en NDO. We zijn beursgenoteerd in New York en tellen wereldwijd bijna 6.000 werknemers waarvan 1.500 in Europa en groeien gemiddeld meer dan 30% per jaar. In de Benelux werken we vanuit 4 lokaties.
 
De klant staat centraal in onze missie. We bieden complete oplossingen waarmee onze opdrachtgever zijn doelen kan verwezenlijken: lange levensduur van assets, uitstekende beschikbaarheid en productiviteit, lage onderhoudskosten, uitmuntende veiligheid en milieu prestaties, risico beheersing en vermijden van incidenten. Onze mensen passen geavanceerde en innovatieve technieken toe, ze zijn breed opgeleid en vooral service gericht. Vanzelfsprekend zijn veiligheid en kwaliteit essentieel voor hen.
 
Mistras draait om Centers Of Excellence (COE) die ieder een specifieke toepassing bestrijken.  Hier komen vanuit de gehele wereld de best beschikbare technieken bijeen. Daardoor hebben de plaatselijke kantoren altijd de laatste technologie ter beschikking.