MISTRAS - A World of NDT Solutions

MISTRAS Antwerpen is onderdeel van de MISTRAS Group mistrasgroup.com. MISTRAS Group is beursgenoteerd in New York, telt wereldwijd bijna 6.000 werknemers waarvan 1.500 in Europa  en groeit jaarlijks met meer dan 30%. We bieden U complete oplossingen voor Inspectie en NDO. Onze focus ligt bij het volledige NDO pakket en alle inspectie voor zowel nieuwbouw als in-service van opslagtanks, torens en leidingen bij zowel de constructiebedrijven als de gehele chemische en petrochemische industrie, we zijn daarbij uniek in de Benelux. Daarnaast leveren we ook geavanceerde apparatuur voor uitvoering van niet destructieve metingen en verzorgen we specifieke trainingen.

De services die wij biedennaast de conventionele NDO technieken zoals Radiografie, Ultrasoon, Magnetisch en Penetrant onderzoeklopen uiteen van het leveren van personeel voor inspectie en project management, specifieke RBI voor tanks en leidingen, standaard inspectie conform EEMUA 159, PGS29, NRB Bobo, Vlarem en API 653. NDO en inspectie tijdens nieuwbouw en geavanceerde in-service inspectiemethoden zoals Tankpac tankbodem screening ,LSI tankwand corrosie mapping en Time Of Flight Diffraction (TOFD) alsook de TPC-pipeline support check (Touch Point Corrosion voor corrosie onder pipeline supports te detecteren). Nadere informatie over onze services kunt U ook vinden op sites van zuster bedrijven binnen de MISTRAS Group mistrasgroup.com .

De producten die we aanbieden bestaan onder andere uit geavanceerde akoestische emissie sensoren en meetsystemen en uiterst snelle apparatuur voor geautomatiseerd ultrasoon onderzoek. Naast grote systemen leveren we ook de zeer compacte portables zoals de Pocket-AE en de Pocket-UT. De product-informatie op deze site is beperkt, veel uitgebreidere informatie treft U aan op physicalacoustics.com.